Terug naar website

Welkom bij het vergaderen van de 21e eeuw

LocalMeetings helpt boekers en locaties om elkaar te vinden

LocalMeetings is in 2019 opgericht. Een jong bedrijf dus. Marco Ingels is hiermee gestart vanuit het simpele idee dat er veel mooie locaties zijn waar je kan vergaderen, maar dat het proces van zoeken, reserveren en boeken veel beter kan.


Wij willen dit proces makkelijker maken en automatiseren. Zo helpt LocalMeetings boekers en locaties om elkaar te vinden.

Vergaderen in de 21e eeuw

De afgelopen periode heeft ons geleerd dat vergaderen op diverse manieren kan en dat het niet altijd op kantoor hoeft. (Deels) thuiswerken, hybride werken en flexwerken wordt de nieuwe norm. Als je niet dagelijks op een kantoor aanwezig hoeft te zijn en toch af en toe in een inspirerende omgeving wil werken, dan is een locatie in de buurt de ideale oplossing!

Bij LocalMeetings vind je allerlei soorten ruimtes, van evenementzalen, conferentie zalen en vergaderruimtes tot flexplekken. Er is een ideale ruimte voor elk moment.

Vergaderen bij de buren

“Vergaderen bij de buren” zoals we dat noemen is zeer toegankelijk en persoonlijk. Ondanks het feit dat de boeking via een platform plaatsvindt, staat het contact tussen boeker en locatie centraal.

Bij LocalMeetings, zijn wij toegewijd om hét platform te zijn voor het vinden, bekijken, reserveren en online boeken van vergaderzalen direct uit voorraad. Ons doel hierin is om boekers, bedrijven en locaties in de buurt bij elkaar te brengen met een gebruiksvriendelijke, eenvoudige en online reserveringstool, waarbij boeker en locatie volledig ‘in-control’ zijn.


Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie