Terug naar website

Wie is LocalMeetings?

Warm en persoonlijk.

LocalMeetings is in 2019 opgericht. Een jong bedrijf dus. Vanuit het simpele idee gestart dat er veel mooie meeting locaties zijn om te kunnen vergaderen in de buurt enerzijds en anderzijds om het werkintensieve proces van zoeken, reserveren, boeken te automatiseren. Voor zowel de meeting locatie als de boekende partij dus een hulp om eenvoudig tot elkaar te komen.

De afgelopen periode heeft ons geleerd dat vergaderen op diverse manieren kan. En niet altijd op kantoor hoeft. Video-vergaderen kan. Soms is een ruimte in de buurt de ideale oplossing.


'Vergaderen bij de buren' zoals we dat noemen is zeer toegankelijk. Het is persoonlijker omdat u vaak als locatie de boeker en het bedrijf uit de omgeving kent. U bent bereid om flexibel mee te denken. Allerlei facetten die de kwaliteit van de vergadering zelf ten goede komen. LocalMeetings zorgt voor lagere operationele kosten rondom uw boekingsproces. En zorgt voor boekingsgemak en vindbaarheid van de juiste locatie voor de boeker waardoor uw omzet toeneemt.


Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie