Veelgestelde vragen

Je kan direct zelf een account aan maken via localmeetings.nl/registreren Dit duurt gemiddeld 3 minuten. Daarna kan jouw locatie direct geboekt worden!

Om een locatie op LocalMeetings te plaatsen betaal je een maandbedrag van €50,- voor de eerste 3 zalen en een toeslag van €10,- voor elke extra zaal. In de toekomst verwachten wij nieuwe services beschikbaar te maken, die als losse modules aan het abonnement toegevoegd kunnen worden. Hier zal mogelijk een meerprijs voor gevraagd worden. Voor het boeken van locaties is geen abonnement nodig.

Nee, los van het maandelijkse abonnementsbedrag brengen wij geen andere kosten in rekening. Wij verwachten wel nieuwe services beschikbaar te maken in de toekomst, die tegen een meerprijs aan het abonnement toegevoegd kunnen worden. Het zal aan jullie als locatie zijn om te kiezen of jullie van deze optionele extra services gebruik willen maken.

Op dit moment verloopt de technische ondersteuning via de chat en de mail. Open de chat via de button links onderin het scherm of mail naar mingels@localmeetings.nl
Veel vragen over de functionaliteiten worden ook beantwoord binnen je eigen account omgeving.

Elke locatie bepaalt zelf zijn eigen reserveringsvoorwaarden. Er zijn geen algemene reserveringsvoorwaarden van toepassing via LocalMeetings. Je kan je eigen voorwaarden zelf uploaden in je LocalMeetings account, zodat deze beschikbaar zijn voor de boekers.

Ja, wanneer je geabonneerd bent op LocalMeetings kan je een contactpersoon opgeven. Boekers krijgen deze contactinformatie te zien, zodat zij gemakkelijk zelf contact op kunnen nemen.

Ja, je krijgt een unieke link die je in de vorm van een tekstlink of button kan plaatsen op de website van jouw locatie. Plaats de button bij voorkeur op de homepagina en/of in het hoofdmenu, zodat hij makkelijk te vinden is voor potentiële boekers.

Zodra de eerste abonnementsbetaling plaats heeft gevonden, ontvang je jullie unieke LocalMeetings link. Hiermee kan je potentiële boekers doorverwijzen naar jouw LocalMeetings boekingsomgeving.

Om je abonnement op te zeggen kan je een mail sturen naar info@localmeetings.nl of een aangetekende brief sturen naar Laan van Meerdervoort 50, 2517 AM Den Haag. Vermeld hierbij om welk account het gaat en per wanneer je het abonnement stop wilt zetten. De opzegtermijn is 1 kalendermaand.

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Het kabinet en het RIVM doen er alles aan om verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) te beperken. Ook bij LocalMeetings doen we er alles aan om verdere verspreiding tegen te gaan, en blijven wij onze dienstverlening uitvoeren conform alle regelgeving. Wij verwachten dat alle locaties zich houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Compare listings

Compare
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux