Terug naar website

Onze gedachte

Een win-win situatie

Eenvoud is wat we nastreven. Het vinden, reserveren en boeken van vergaderlocaties gaat eenvoudig met de tool van LocalMeetings.

LocalMeetings maakt het boeken van vergaderzalen voor klanten eenvoudig. Klanten kennen de bestaande locatie site en boeken eenvoudig en direct bij de locatie. Of vinden de locatie via het aanbod van LocalMeetings eenvoudig via de Internet zoekpagina LocalMeetings.nl om weer direct de gewenste vergaderlocatie te boeken. Groot , klein, formele setting of juist meer een setting om het ijs te breken.

De locaties abonneren zich op LocalMeetings. De locaties krijgen een reserveringsmodule achter hun huidige site om de vergaderlocatie eenvoudig en automatisch te laten boeken door de klanten. En worden gepresenteerd op de zoekpagina Localmeetings.nl. Voor de locatie en de boekende partij dus een eenvoudig en flexibel proces. Win-win.

Registreer uw locatie

Heeft u ook een fantastische locatie waar de vergader-capaciteit (nog) niet op volle bezetting staat? En wilt u minder tijd kwijt zijn aan het reserveringsproces door vergaderzalen ook Direct uit voorraad aan te bieden? Meld uw vergaderlocatie dan aan bij LocalMeetings.

U registreert uw locatie in enkele minuten.

Aan de slag!

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie